O NAMA

Detektivska agencija S.P.I d.o.o Beograd

S.P.I d.o.o Beograd je kompanija licencirana za obavljanje istražiteljskih – privatnih detektivskih poslova sa sedištem u Beogradu.

Naš tim je sastavljen od eksperata koji imaju višedecenijsko iskustvo iz MUP R. Srbije, BIA, Vojske R. Srbije. Svi detektivi prošli su bezbednosne provere od strane MUP R. Srbije, kao i neophodne treninge i testove pred komisijom MUP-a R. Srbije.

Licenca za obavljanje detektivske delatnosti izdata je 21.06.2017 god. od strane MUP R. Srbije.

Integritet i poverenje

Naša kompanija je posvećena izgradnji biznisa koji se temelji na integritetu, iskrenosti i poverenju.  Klijente tretiramo sa dostojanstvom i poštovanjem.

Svaki klijent se dočekuje sa posebnom pažnjom i diskrecijom.

Kao kompanija, u osetljivom području i novoj industrijskoj grani, svesni smo svih poteškoća koje nas okružuju i zato pružamo profesionalne usluge sa preciznim i tačnim rezultatima.

Preventiva i smanjenje rizika

Osim rešavanju postojećih problema, detektivi agencije SPI  posvećeni su preventivi, istraživanju i smanjivanju potencijalnih rizika sa kojima klijenti mogu da se suoče. Naši privatni detektivi se bave složenim istragama, prikupljanjem, obradom i analizom informacija, kao i konsultanskim uslugama.

Saradnici

Naša mreža saradnika i savetnika obuhvata kompanije i stručnjake iz civilnog sektora iz oblasti FTO, prava, medicine, psihologije, mašinstva, elektrotehnike i dr.

SPI logo - OTKRIJTE ISTINU
Mi u detektivskoj agenciji SPI čvrsto verujemo da je privatni detektiv jedan od najvažnijih komponenti kako bi bilo da ste oštećeni ili optuženi, uspeli da prikupite i sagledate sve informacije i činjenice.
SPI logo - OTKRIJTE ISTINU

Poslujemo u skladu sa Zakonom

Naš rad se kontroliše od strane nadležnih institucija, položili smo stručne ispite, poštujemo etičke kodekse profesije. Takođe  vodimo računa, da poslove obavljamo u skladu sa zakonima Republike Srbije i to ne samo za rešavanje problema, koji su nam povereni, već se brinemo i o tome da naši klijenti posluju na isti način.

Tim iskusnih privatnih detektiva pažljivo će prikupiti sve vama važne i značajne informacije, raspolažući svim potrebnim veštinama i moćnim alatima.

Možete nas kontaktirati telefonom, e-mailom ili doći direktno kod nas u agenciju.

Konsultacije sa nama možete obaviti veoma brzo, poverljivo i besplatno.