POTRAGA ZA NESTALIM LICIMA

PLAŠITE SE DA SE VAŠI NAJMILIJI NIKADA NEĆE VRATITI?

Brinete se za njihovu bezbednost?

Ako je neko od vaših voljenih nestao, bilo da je u pitanju oteto dete, odbegli tinejdžer ili stariji i bolesni član porodice, onda znate da svaki sat od trenutka nestanka donosi sve veću agoniju.

Odmah prijavite nestanak

Ono što prvo treba da uradite je da prijavite nestanak nadležnim organima. Policija će odmah započeti potragu za nestalom osobom.

Ako iz bilo kog razloga policija ne može da postupi po vašoj prijavi ili smatrate da su nadležni organi prestali da traže vaše voljene potražite pomoć iskusnog privatnog istražitelja.

Veći deo potraga, koje naši privatni detekitvi obavljaju, usmerene su ka klijentima koji su, iz nekog razloga, izgubili kontakt sa svojim bližnjim i dragim osobama ili ih ne mogu pronaći.

Osim ovakvih slučajeva često vršimo i potrage za licima koja izbegavaju krivično gonjenje. Ako želite da pronadjete nekoga ko vam je uradio nešto protivpravno a izbegava odgovornost, mi smo tu da saznamo gde se nalaze.

Svaki sat izgubljen u potrazi za nestalim licem može biti od ključne važnosti.
SPI logo - OTKRIJTE ISTINU

Evo kako sve možemo da pomognemo:

  • Ukoliko sumnjate da je vaše dete oteto

  • Ako je vaš tinejdžer pobegao od kuće

  • Ukoliko je autistično dete ili odrasla osoba obolela od Alchajmera nestala

  • Želite da pronađete svoje biološke roditelje

  • Želite da stupite u kontakt sa rodbinom ili prijateljima sa kojima ste izgubili kontakt

  • Ukoliko tražite lice koje vam je nanelo štetu i izbegava krivično gonjenje

  • Ukoliko tragate za dužnikom

Kako bismo pronašli vaše najdraže, koristimo javne podatke i informacije, kao i nekonvencionalne metode i moćne alate.
SPI logo - OTKRIJTE ISTINU

Želimo da pomognemo da se vaši najmiliji vrate kući

Potraga za nestalim licima je jedna od najdražih usluga tima detektivske agencije SPI, zato što rezultati klijentu donose neizmernu sreću.

Vlasnik agencije, bivši BIA operativac, lično nadgleda i radi na svakom pojedinačnom slučaju, te primenjuje svoje dvadesetogodišnje iskustvo i znanja stečena kroz stotine uspešno rešenih slučajeva.

Do sada smo ostvarili odlične rezultate u pronalaženju vaših najmilijih. Naša misija je da vam donesemo osmeh na lice i vratimo vaše najdraže toplom domu.

Naš tim privatnih detektiva, sastavljen je od eksperata, koji imaju višedecenijsko iskustvo u detektivskim poslovima i istragama (MUP R. Srbije, BIA i Vojske R. Srbije)

Ukoliko želite bilo kakve dodatne informacije o procedurama i pronalasku nestalih lica, možete nas kontaktirati telefonom, e-mailom ili doći direktno kod nas u agenciju.

Konsultacije sa nama možete obaviti veoma brzo, poverljivo i besplatno.