POTRAGA ZA UKRADENIM ILI IZGUBLJENIM PREDMETIMA

OSTALI STE BEZ VAŠE IMOVINE?

Sumnjate da je neko ukrao vaše dragocenosti?

Prema statistikama dnevno se u Beogradu prosečno ukrade tri automobila, a broj krađa različite vrste imovine tokom godina se uvećava.

Zbog ovakve statistike državni organi su preopterećeni, pa se usled toga intenzivirala potreba za privatnim istragama i angažovanjem detektivskih agencija.

 

Ukradeni predmeti

Ukradeni predmeti mogu imati posebnu sentimentalnu ili istorijsku važnost za vas, a tim detektivske agencije SPI će učiniti sve u skladu sa profesionalnom etikom da vam pomogne da nađete počinioce krađe.

Naš tim privatnih detektiva, sastavljen od eksperata, koji imaju višedecenijsko iskustvo u detektivskim poslovima i istragama (MUP R. Srbije, BIA i Vojske R. Srbije) prikupiće za vas sve potrebne podatke i ozbiljno razmotriti vaš slučaj bez obzira na vrednost imovine koja vam je nestala.

Ukoliko želite dodatne informacije o procedurama i pronalasku ukradene imovine, možete nas kontaktirati telefonom, e-mailom ili doći direktno kod nas u agenciju.

Policija, posebno u velikim gradovima često nema dovoljno vremena ni sredstava da istražuje krađe ili nestanak imovine na način koji bi vas zadovoljio.
SPI logo - OTKRIJTE ISTINU

Konsultacije sa nama možete obaviti veoma brzo, poverljivo i besplatno.